50 FEET
Meer dan CRM

Aanbod en mogelijkheden

In overleg met u kan uit een breed scala aan mogelijkheden worden gekozen hoe wij u tot dienst kunnen zijn. Het ligt aan uw organisatie, aanleiding, beschikbare tijd en ook uw wensen qua uiteindelijke uitkomst welke dienst het beste bij u past. Denk aan de volgende mogelijkheden waarbij iedere situatie maatwerk is:

Presentatie of workshop

Voor een een hei-dag of een scholingsdag kan een presentatie of interactieve workshop voor één of meerdere uren worden ingepland. Hier wordt ingegaan op alle aspecten van CRM en de mogelijkheden en onmogelijkheden in het algemeen en voor uw organisatie. Aan de hand van aansprekende voorbeelden uit de luchtvaart en daarbuiten worden thema's besproken die voor uw organisatie en groep relevant zijn.


Meeloopdagen

In deze variant loopt Martijn of Patrick als observant één- of meerdere dagen mee tijdens de dagelijkse werkzaamheden. In het begin puur om te observeren en gedurende het traject meer- en meer met praktische voorbeelden, feedback en wellicht suggesties met optimalisatievoorstellen op het gebied van CRM.


Organisatieadvies

Na een scan van uw organisatiestructuur, diensten, bedrijfscultuur en processen wordt er een advies opgesteld waar de waarnemingen aangestipt en stuk voor stuk uitgewerkt worden aan de hand van sterke en eventuele verbeterpunten waar uw organisatie mee aan de slag kan. Een advies kan vertrouwelijk aan één of meer managers of open binnen de organisatie gepresenteerd worden.


Implementatietraject en nazorg

Indien gewenst kunt u 50 Feet inschakelen om u te begeleiden bij de implementatie van verbetersuggesties of organisatieveranderingen. Tevens zijn wij beschikbaar als sparring partner of luisterend oor in de maanden en jaren die volgen.E-mailen
Info